in ,

Ето кога ще заработи новата автогара във Варна и какви нови екстри ще предлага

Снимка: "Нова Варна"

Вече стана ясно, че в началото на месец юни се очаква да заработи новата автогара във Варна. Изграждането ѝ стартира през месец април и първоначално трябваше да приключи през декември, но откриването на обекта се забави

Новината за това кога се очаква да заработи новата автогара във Варна, съобщи за Дарик управителят на транспортния център Веселин Михайлов.

Новата автогара се намира непосредствено до в момента действащата. На нейно място пък се предвижда да бъде изграден голям супермаркет.

Новият транспортен център, освен с модерна визия, ще се отличава от старата автобусна централа и с удобствата за пътниците. Сред тях са нощна закрита чакалня, стая за майки с деца, лекарски кабинет и кафене.

Другата новост е, че за леките автомобили ще бъде обособен специален платен паркинг. Той ще бъде от страната на бензиностанцията в непосредствена близост. В самата автогара няма да се допускат леки коли, посочи Михайлов.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/