in

Днес във Варна връчват журналистическата награда „Златният тризъбец“

Кадър: "Нова Варна"

Призът ще бъде връчен на дългогодишния радиожурналист Виолета Тончева. Тя е и преводач, автор на книги и ПР на ТМПЦ-Варна

Днес на Виолета Тончева ще бъде връчена журналистическата награда „Златният тризъбец“. Тържественото връчване на приза е част от двудневната юбилейна програма във връзка с няколко кръгли годишнини – 100 години от създаването на Варненска журналистическа организация, 100 години „Варненски вестник на вестниците“ и 180 години български периодичен печат.

Виолета Тончева е дългогодишен радиожурналист, преводач, автор на двете книги за историята на Радио Варна и ПР на ТМПЦ-Варна, припомни в интервю за Радио Варна Георги Калагларски, член на Управителния съвет на Съюза на българските журналисти.

„Много съм щастлива, че съм част от историята на Радио Варна. Моите приятели са тук. Щастлива съм, че съм участвала в реализацията на много от предаванията, които продължават да събират своите слушатели“, сподели Виолета Тончева.

Наградата „Златният тризъбец“ е бронзова статуетка, дело на скулптора Пламен Братанов. Досега петима са носители на това отличие.

Виолета Тончева благодари на всички нейни колеги за честта да бъде удостоена с наградата.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/