in

Подробности за колата, помела хора на спирка във Варна: Какво е състоянието на пострадалите?

Снимка: Facebook/Виждам те КАТ-ВАРНА/А. Бояджиев'

Припомняме, че вчера около 20:00 ч. на основен булевард във Варна, лек автомобил „Мерцедес“ се вряза в автобусна спирка и помете чакащите на нея четирима пешеходци.

Днес от варненската полиция съобщиха за медия „Нова Варна“, че водачът – 20-годишен варненец, при маневра завой наляво, поради движение с несъобразена скорост, е загубил контрол над автомобила и е предизвиквал инцидента.

Тежко ПТП във Варна: Дрифтираща кола се вряза в спирка. Има ранени

Пострадалите са: египетски гражданин на 39 години, който е с фрактура на дясна подбедрица; жена на 57 години със скъсани връзки на колянна става; 64-годишна варненка с изкълчена раменна става и разкъсно-контузни рани и жителка на морската столица на 79 години, която е със счупване на кости на стъпалото.

Снимка: Facebook/Виждам те КАТ-ВАРНА/G. Mihaylov

Първите трима са настанени в болнично заведение, а най-възрастната жена е освободена за домашно лечение, като всички са без опасност за живота.

Пробите за алкохол и наркотични вещества на водача – предизвикал ПТП са отрицателни и е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.