in

Спешно посещение на Борисов във Велико Търново: Тази седмица ще стане ясно ще има ли правителство

снимка: кадър Фейсбук

Стана ясно, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненадващо се появи във Велико Търново. Той е в старата столица на България, за да се запознае с пораженията, които населението претърпя след опустошителните бури и градушки, ударили района. Това научаваме от страницата на ГЕРБ-Велико Търново. 

Тази седмица ще стане ясно ще има ли правителство, заяви той.“Има ли правителство, ще го вкараме в парламента. Другите партии ако искат да се включат“, каза Борисов.

„Едни с реколта, други с коли, трети с керемиди, цигли. Надявам се тази седмица да стане ясно“, посочи той.

„Стана ми жал за вас като гледах репортажите“, каза Борисов и посочи, че е на място като приятел на хората.

„Ако има правителство, ще се реши помощта. Не мога да ви кажа от сега каква ще е. Премиерът ще каже. Те пък се уплашиха да не съм аз, няма да съм аз“, продължи лидерът на ГЕРБ.

На въпрос защо толкова време след наводненията се отпускат средствата от държавата, Борисов отвърна: „Затова сега битката е кой да е опозиция. Битката е сега кой да е най-кресливата опозиция. Тези две години защо не им помогнаха в Карлово?“

Той отбеляза, че климатът се променя и този въпрос трябва да се реши.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/