in

Българин уби жена си в Кипър: Намушкал я с нож няколко пъти и паднала от балкона

Снимка: Google Street View

Брутално убийство в Кипър. 48-годишен българин е убил 41-годишната си съпруга по брутален начин в Тремитуса, след което е бил арестуван.

Убийството се е случило преди дни около 10 ч. сутринта по време на жесток спор и нападение с ножове, в резултат на които жената е била бутната или е паднала от балкона на апартамента им, съобщават кипърските медии.

При пристигането си в общата болница в Пафос тя е обявена за мъртва. Съпругът ѝ, който също е ранен, е под полицейска охрана в болницата и не е в критично състояние.

Съседи разказаха, че са имали трудности при свързването с полицията по време на разправията, което е довело до забавяне на реакцията от страна на правоприлагащите органи.

Местен жител се е опитал да се обади на полицията четири пъти без успех. Началникът на полицията в Пафос Никос Цапис заяви, че се провежда разследване на реакцията на полицията.

Жената е била намушкана четири пъти с нож, като по ръцете ѝ са намерени и вероятни защитни рани.

В момента полицията води разследване за убийство, а подробностите все още се изясняват, пише БГНЕС.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/