in

Костадинов при президента: Правим стрес тест на българската политическа система, за да видим ще паднат ли маските (ВИДЕО)

Кадър: БНТ

Днес и четвъртата политическа сила „Възраждане” отиде на консултации при президента Румен Радев за съставяне на правителство.

Лидерът на партията Костадин Костадинов заяви, че категорично не биха подкрепили правителство на малцинството, каквато заявка направиха от първата политическа сила ГЕРБ-СДС.

„Готови сме да разговаряме с всички без ГЕРБ и ДПС за широк кабинет с третия мандат. Той би бил начело с консенсусен министър-председател“, обясни Костадинов.

Според него „Възраждане“ уважава всички избиратели, независимо за коя партия са гласували. „Правим стрес тест на българската политическа система, за да видим ще паднат ли маските. Борисов не е радостен, защото съзнава голямата зависимост на ГЕРБ. Възможно е да има правителство в този парламент. 125 мандата са различни от тези на ДПС и ГЕРБ. Ако искаме да покажем, че може да има държава, която да не се управлява от Борисов и Пеевски, сега е моментът. Желаем предсрочни избори наесен“, подчерта Костадин Костадинов.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/