in

„Величие“ се тресе: Николай Марков поиска от Ивелин Михайлов да се извини

Кадър: "Нова телевизия"

Председателят на ПГ на „Величие“ Николай Марков излезе с изявление пред медиите, в което заяви, че неговият личен, обществен и политически авторитет е подложен на изпитание, както и на неговите колеги.

По негови думи това се дължи на изявленията на Ивелин Михайлов във връзка с това, че в парламентарната група на „Величие“ има „пробити“ депутати, които по някакъв начин са под влияние на някаква информация или зависими от външни въздействия.

В тази връзка Николай Марков призова Ивелин Михайлов да се извини за казаното и вярва, че той ще намери сили да го направи. Според Марков репутационната щета на „Величие“ е станала прекалено голяма.

Той коментира, че е направил лична среща с Ивелин Михайлов и с депутатите, по време на която го е попитал пред всички дали има данни, които да предостави и с които да подкрепи твърденията си за подобни въздействия, но той е отвърнал, че няма.

Ивелин Михайлов се извини на „пробитите депутати“ от „Величие“ (ВИДЕО)

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/