in

Ивелин Михайлов се извини на „пробитите депутати“ от „Величие“ (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/Партия Величие

Припомняме, че вчера председателят на ПГ на „Величие“ Николай Марков поиска от Ивелин Михайлов да се извини на депутатите от партията им. По-рано Ивелин Михайлов излезе с изявления, че в парламентарната група на „Величие“ имало „пробити“ депутати, които били зависими от външни въздействия.

В крайна сметка Ивелин Михайлов се извини на парламентарната група на „Величие“ и на Николай Марков във видео, публикувано на Фейсбук страницата на партията.

„Величие“ се тресе: Николай Марков поиска от Ивелин Михайлов да се извини

„Искам да се извиня на ПГ на партия „Величие“ и полковник Николай Марков, ако по някакъв начин съм ги засегнал, вкарал съм в редиците им някакво разцепление или пък съм подал неправилен сигнал към медиите, всички наши привърженици“, заяви Ивелин Михайлов във видеото.

„И най-сериозните хора правят грешки. За момента приемаме, че аз съм направил грешка. Изказал съм се бързо и непремерено за тях и очакваме да видим техните действия. До този момент аз съм направил грешка. Когато нямаш доказателства, аз съм човекът, който съм отправил някаква клевета. Извинявам се за това нещо“, каза още в ефира на бТВ Ивелин Михайлов.

„Тези хора казват, че това не е вярно, ти ни създаваш напрежение. И аз приемам, защото в този момент аз нямам безспорни доказателства. Поради тази причина аз трябва да дам шанс на тези хора да работят“, допълни той.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/