in

Николай Марков хвърли бомба: Ивелин Михайлов заключи депутати в хамбар, призовава да ни убият

Кадър: Novini.bg

Николай Марков заяви, че Ивелин Михайлов е заключил депутати в хамбар в собствената си къща.

„Държа ги там от 15:00 до 19:00, докато аз не отидох да кажа, че задържането на депутати, лишаването от комуникация, е престъпление и търговия с влияние, за което се полагат от 6 до 10 години лишаване от свобода“, разказва  все още председателят на ПГ на „Величие“ Николай Марков пред бТВ.

„Казах му, за да го предпазя някои от депутатите да не подаде жалба до прокуратурата. Един да го направи, отиваше в затвора“, казва още Марков.

По думите му Михайлов ги заключил в хамбар след гласуването в парламента за правилника за дейността на НС. Като председател на ПГ отишъл и ги освободил оттам.

„Той оттогава ни нарича предатели и призовава хора да ни убиват. Поисках пред всички депутати неговият бизнес да се отдели с партийната работа. Срещите се правят с уж партийни цели, а се събират пари с кашони. Да се продават книги на Ивелин Михайлов за 150 лв.“, каза още Марков.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/