in

Внимание, варненци: Днес и утре затварят тази улица във Варна

Снимка: Община Варна

Ул. „Петър Парчевич“ в участъка от ул. „Шипка“ до ул. „Шейново“ днес и утре ще бъде затворена, научи медия „Нова Варна“. Причината е, че предстои подмяна на 170 кв. м тротоарна настилка и бордюри.

Днес и утре – 18 и 19 юли, ул. „Петър Парчевич“ в участъка от ул. „Шипка“ до ул. Шейново“ ще бъде затворен за движение, съобщават от район „Одесос“. Причината е разполагане на тежка техника във връзка с подмяна на 170 кв. м тротоарна настилка и бордюри. Улицата е с еднопосочно движение към Адвокатската градинка.

Снимка: Община Варна

От районната администрация уточняват, че през почивните дни участъкът ще бъде отворен за движение и паркиране. Работата, част от пътната рехабилитация в района, ще продължи в понеделник, когато евентуално ще се наложи отново затваряне. По информация на фирмата-изпълнител ремонтът ще приключи във вторник.

Снимка: Община Варна

Снимка: Община Варна

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.