in

Кали с признание за парите, които взимат в попфолк гилдията

Кадър: бТВ

Попфолк певицата Кали заяви, че според нея заплатите на лекарите и учителите трябва да са много по-високи. Според нея не е честно една попфолк певица да взима повече от тях.

Попфолк звездата Кали направи искрено признание за хонорарите, които вземат тя и колежките й. Изрично подчерта, че това се отнася и за тези, които пеят на предизборните прояви на политици и партии. Не е справедливо една попфолк певица да взема повече от един учител, лекар или учен, каза Кали в ефира на бТВ, където е седмичен коментатор.

„Ние си идваме с таланта, пеем един час и бум – парите в джоба”, обясни изпълнителката на легендарното парче „4-4-2”. Според нея това няма нищо общо с труда на един лекар, който влага много повече от себе си и спасява животи, а получава по-малко пари.

Кали подчерта, че учителите също трябва да бъдат по-добре заплатени, за да могат да вдъхновяват децата, с които прекарват повече време, отколкото с родителите. „Не можеш да работиш за 2000 лева заплата като учител”, възмути се певицата.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/