in

Протест във Варна: Ще бъде ли блокиран пътят към курортните комплекси?

Снимка: Google Street View

Читател на медия „Нова Варна“ обяви за планиран протест на живеещи в района на Евксиноград. Хората недоволстват заради лошото състояние на уличната мрежа в района. Към момента не се предвижда затваряне на пътя Варна – Златни пясъци, но някои от хората искат да изпратят до кмета писмо с предупреждение за блокиране на пътя. Ето и цялото съобщение:

„С настоящото писмо Ви информирам, че утре – 20 юли, в 9.30 часа ще се състои протест на живеещите в района на Евксиноград. В обявения час, живеещите в района ще се съберем на бензиностанцията пред резиденцията, ще изкажем своето недоволство от трагичното състояние на уличната мрежа в целия квартал и ще обсъдим бъдещите си действия. Към този момент и час НЕ се предвижда затваряне на пътя Варна – Златни пясъци в събота 20-ти юли. Сред част от живеещите има желание за изпращане на отворено писмо до кмета на Варна с предупреждение за началото на гражданско недоволство и блокиране на пътя към курортните комплекси“.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/