in

Варненската полиция залови крадец и дрогиран шофьор

Снимка: "Нова Варна", Мердин Берберов

От пресцентъра на варненската полиция съобщиха за медия „Нова Варна“, че двама мъже са попаднали в ареста. Единият – за кражба, извършена от варненски магазин за хранителни стоки, а другият – за шофиране след употреба на наркотични вещества. Ето и подробна информация за случаите:

Криминално проявен е в ареста на Първо РУ. Вчера полицаите са образували досъдебно производство за извършена кражба на хранителни стоки. Бързата реакция на униформените довела до установяването и залавянето на 23-годишния мъж от Белослав, взел продуктите от варненски магазин, без да ги заплати. За случая е уведомена прокуратурата.

Два вида наркотични вещества е отчел полевия тест, направен на 27-годишен жител на с. Светослав, обл. Силистра. Инспекцията е направена вчера около 17:30 часа. Наличието на амфетамин и метамфетамин в пробата било основанието на полицаите да го задържат за срок до 24 часа и да образуват бързо производство спрямо него.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.