in

Ужасена майка от Варна сигнализира за опасна детска площадка: Детето ми падна от счупена пързалка (СНИМКИ)

Снимка: Facebook/Т. Костова

Притеснена майката от Варна сигнализира в социалните мрежи за опасна пързалка на детска площадка във Варна. Жената призовава и други родители да се присъединят към нея, за да изискат заедно промяна. Майката се пита необходимо ли е да се случи фатален инцидент, за да се предприемат някакви мерки

„Толкова съм ядосана и разочарована! Снощи моето дете падна от счупена пързалка на детската площадка на Ботевата градинка! Представете си – пързалката е на височина от 2 метра и никой не си е направил труда да я поправи или поне да сложи предупредителен знак! Как може да се допуска такова нещо?! В какъв свят живеем, където безопасността на децата НЕ е приоритет?

Срамота е, че това е реалността на нашата Община Варна! Искам незабавни действия – първо, пързалката трябва да бъде ремонтирана или премахната веднага! Второ, отговорните за поддържането на площадката трябва да понесат последствията! Това не е просто игра – това са животите на нашите деца!

Призовавам всички родители да се присъединят към мен и да изискаме промяна! Трябва ли да се случи фатален инцидент, за да се вземат мерки????! Нашите деца заслужават безопасни места за игра!!!!

Днес с мъжът ми сложихме предупредителни ленти, за да предпазим други деца от опасността! Бъдете внимателни!“, пише жената в социалната мрежа Фейсбук.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.