in

„Индийският Нострадамус“ обяви нова дата за евентуално начало на Трета световна война: Съвсем скоро е

Колаж: "Нова Варна"

„Индийският Нострадамус“ даде нова дата за начало на Трета световна война. Според него това ще се случи наистина скоро.

Човек, наречен „Индийският Нострадамус“, посочи точната дата, на която Третата световна война може да започне, въпреки че вече три пъти досега предположенията му са се оказвали грешни.

По-рано тази година Дейли Стар съобщи как Кушал Кумар, който твърди, че е астролог, който предсказва световните събития, наскоро каза как ще нарасне напрежението между Израел и Хамас, от двете страни на Корея, Китай и Тайван и Русия и НАТО.

Въпреки че някои биха казали, че това са ослепително очевидни отворени цели, Кумар използва ведическата астрологична карта, за да го направи. За незнаещите, манголдът се основава на индуската култура и се предполага, че е „карта на нашата карма“, използвайки планетарно и звездно подреждане.

Той също го използва, за да предскаже точната дата, на която се предполага, че ще започне Третата световна война.

След като сбърка два пъти за началото на Третата световна война, като преди това каза датите 8 и 18 юни, сега той твърди, че всички трябва да внимават на 4 и 5 август.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/