in

Министър Стоянов: 17-годишният, пребил жената в Перник, е вършил и други престъпления

Колаж: "Нова Варна"

Цяла България беше потресена от бруталната жестокост, с която двама 17-годишни нападнаха и пребиха беззащитна 56-годишна жена, докато тя просто седяла и си пиела кафето на улица в Перник. Жената е изпаднала в кома след зверския побой.

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов осъди остро бруталния случай на насилие в Перник в свой коментар в социалната мрежа.

В кома е изпаднала жената, пребита от младежи в Перник: Ето какъв разговор имали преди побоя

Ето какво написа Калин Стоянов във Фейсбук:

„Осъждам остро циничната проява на насилие в Перник, при която младеж преби беззащитна жена. Хулиганският акт е извършен с изключителна дързост и грубо погазва установените обществени норми. Справката в регистрите на вътрешното министерство показва, че непълнолетният извършител е познат на органите на реда – задържан е за притежание на наркотици и кражба. Очаквам днес да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража. Надявам се на добри новини за жертвата на насилието, чието състояние остава тежко“.

Припомняме, че по-рано племенникът на пострадалата Борис Василев беше заявил пред Нова телевизия, че до побоя се стигнало, след като единият от младежите попитал жената „Как ще пиеш кафе тук?“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.