in

Това е биячът на беззащитната жена в Перник: Кметът се закани на всички престъпници в града

Снимка: Facebook/Станислав Владимиров

Както вече ви съобщихме, жената, пребита брутално от двама 17-годишни в Перник, е изпаднала в кома. Побоят се е случил около 4:40 ч. сутринта.

В кома е изпаднала жената, пребита от младежи в Перник: Ето какъв разговор имали преди побоя

Кметът на Перник Станислав Владимиров се закани, че всички престъпници в града ще бъдат преследвани. Той публикува и снимка на единия от извършителите:

„С възмущение узнах за ужасния инцидент, при който двама мъже (единият бие, другият гледа) пребиха беззащитна жена в Перник. Този акт на насилие е неприемлив и ще бъде наказан! В Перник вече има НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. Ние се борим и ще направим града ни спокоен и сигурен, много по-сигурен от София. Ще разобличаваме биячи, крадци и престъпници и ще ги преследваме както законово, така и публично. С многото общински и частни камери, почти никой НЕ МОЖЕ да се измъкне незабелязан. Перник няма да има търпимост към подобни престъпни индивиди! С настоящия пост публикувам снимка на един от нападателите за назидание. Нека този образ да бъде напомняне, че Перник стои зад своите граждани и ще защитава всеки един от тях. Заедно ще изградим град, в който всеки може да се чувства сигурен и защитен. Биячът е арестуван“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.