in

В момента на продажба: Хванаха разпространител на наркотици във Варна

Колаж: "Нова Варна"

От варненската полиция съобщават за медия „Нова Варна“, че във Варна е бил задържан разпространител на наркотици. Той е бил хванат в момента на продажба. Заловен е и мъж, откраднал хранителни стоки и алкохол от супермаркет във варненско село

27-годишен варненец е заловен в момент на продажба на наркотични вещества, на двама човека. Случката се е развила в кв. Аспарухово, вчера, около 15 часа. Мъжът е известен на МВР и осъждан. Криминалистите са го задържали в ареста за срок до 24 часа и са образували досъдебно производство срещу него.

Жител на с. Разделна, известен на полицията е задържан от униформени на Първо РУ след проведели оперативно – издирвателни действия. Нарушителят е извършвал кражби, от супермаркет на хранителни стоки и алкохол, в продължение на три дни.

По-рано тази седмица бе заловен и друг крадец:

В Пето РУ беше получен сигнал от пострадал, че му е била открадната чантата с намиращите се в нея пари, лични документи, банкови карти и други вещи. Светкавичните издирвателни действия на полицаите, довели до задържането на извършителя – 63-годишен украинец, с временна закрила. Инкриминираните вещи са върнати на тъжителя от органите на реда, а срещу грабителя е образувано бързо производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.