in

Хванаха украинец да шофира дрогиран във Варна: Спипаха и варненец с метамфетамин

Колаж: "Нова Варна"

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават за медия „Нова Варна“, че е заловен варненец с метамфетамин, както и украински гражданин, хванат да шофира след употреба на амфетамин, метамфетамин

Преди дни, униформени на Трето РУ заловили и задържали в ареста 39-годишен варненец. При направената проверка от служителите на реда, те намерили у него метамфетамин, потвърдено с експертна справка. Срещу нарушителя е образувано бързо производство.

Вчера, пътните полицаи спрели за проверка 33-годишен украинец, със статут на временно пребиваващ – водач на лек автомобил. При последвалата инспекция с наркотест, се оказало, че шофьорът е седнал зад волана, след употреба на наркотични вещества – амфетамин, метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

Припомняме, че преди два дни варненската полиция съобщи и за други два случая на хванати дрогирани шофьори:

В хода на проверка, предприета от униформени на Първо РУ, спрели двама водачи на леки автомобили на по 33-годишна възраст. Направените тестове с наркодрегер показали, че мъжете са седнали зад волана на управляваните от тях коли, след употреба на психоактивни вещества – амфетамин и кокаин. Нарушителите били отведени в полицейския арест за срок до 24 часа. По случаите са образувани досъдебни производства, разследването по които продължава под наблюдението на прокуратурата.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.