in

Зверска катастрофа с жертва на АМ „Тракия“: Изви се километрично задръстване

Снимка: Facebook/Магистрала Тракия/V. Vasilev

Поредна тежка катастрофа се случи на АМ „Тракия“, изхода на Бургас в посока София. Инцидентът е бил между лек автомобил и микробус.

Стана ясно, че е загинала 62-годишна жена, пътувала в колата, която била управлявана от 68-годишния съпруг на жертвата. Той е ранен. Инцидентът предизвика километрично задръстване.

Причината за инцидента е застигане и блъскане на колата от микробуса заради неспазване на дистанция. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни.

Магистралата в участъка кв. „Ветрен“ – град Карнобат е затворена, като трафикът е пренасочен по пътя Ветрен – Айтос – Карнобат – АМ „Тракия“.

Припомняме, че вчера също имаше тежък инцидент на АМ „Тракия”, при който загина човек. Автомагистралата в посока София беше затворена. Инцидентът бе възникнал около 07:51 ч. вчера в района на пътен възел Карнобат (километър 324).

На 2 август също имаше тежка катастрофа на същата магистрала. Тогава автомобил и тир се удариха на 6-ия километър от АМ „Тракия“ в посока към София. Оказа се, че на място е загинал един от пътниците. Жертвата е 29-годишният син на шофьора на лекия автомобил.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/