in

18-годишна от Варна причини катастрофа, след като не спря на „Стоп“: Има пострадала

Снимки: Мердин Берберов Колаж: "Нова Варна"

От бургаската полиция съобщават за медия „Нова Варна“, че на 8 август около 11:46 ч. се е случил инцидент на кръстовището на бургаските улици „Стефан Стамболов“ и „Никола Петков“.

От полицията посочват, че лек автомобил „БМВ 530“ с монтанска регистрация, управляван от 18-годишна жена от Варна (стаж, като водач 4 месеца), не спира на пътен знак „СТОП“ и допуска ПТП с лек автомобил „Пежо 308“ с пловдивска регистрация, управляван от 30-годишен мъж от Пловдив.

От ПТП пострадала пътуващата в лекия автомобил „БМВ 530“ 59-годишна жена, която с фрактура на лявата раменна става, без опасност за живота, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.

На 8 август около 13:10 ч. се е случил и друг инцидент в Бургас – на кръстовището на ул. „Захари Стоянов“ и пътя за кв. „Горно Езерово“, 67-годишния водач на лек автомобил „Пежо 207“, с бургаска регистрация губи контрол над автомобила и навлиза частично в лентата за насрещно движение, където блъска лек автомобил „Опел Астра“, с бургаска регистрация, управляван от 39-годишен бургазлия.

След удара л.а. „Пежо“ се връща в своята лента, като блъска изчакващия на червен светофарен сигнал лек автомобил „Хюндай I 35“, с бургаска регистрация, управляван от 53-годишен бургазлия. От ПТП пострадала пътуващата в лекия автомобил „Пежо 207“ жена, която с контузия на гръдния кош, без опасност за живота, е настанена за наблюдение в болница „Сърце и мозък“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.