in

18-годишен младеж почина при катастрофа край Ловеч: Негов приятел карал колата

Кадър: Bulgaria on Air

Стана ясно, че младеж на 18 години е починал при възникнала тежка катастрофа в района на Априлци. За случилото се съобщават от Областната дирекция на МВР – Ловеч.

Късно вечерта на 14 август при управление на автомобил от село Велчево към село Драшкова поляна, 24-годишен водач е загубил контрол над превозното средство и излизайки от пътя, се е ударил в крайпътно дърво.

При инцидента е починал пътуващият на предната седалка 18-годишен младеж от Априлци. Водачът се е отървал само с охлузни рани.

На водача са направени проби за алкохол и наркотици, които са показали отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство в Троянското полицейско управление.

От началото на годината в област Ловеч са станали 164 тежки пътнотранспортни произшествия, с 12 загинали, съобщиха за БТА от полицията.

От началото на месеца у нас са се случили 313 произшествия с ранени и загинали, а от началото на годината – 4313, по данни от сайта на Министерството на вътрешните работи (МВР).

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/