in

Депутати се обиждат на „мухльо“ и „пияницо“ в кулоарите на НС

Снимка: Google Maps

Депутати си размениха обидни думи в кулоарите на Народното събрание. Напрежението избухна между народни представители от „Възраждане“ и Манол Пейков

Първи започна Манол Пейков. Той нарече свой колега от „Възраждане“ „мухльо“. Започна словесна битка, а от залата излязоха и още народни представители.

„Аз съм свършил повече патриотична работа от цялата ви групичка“, изстреля Манол Пейков.

Последва коментар от опонентите му, които често прокарват идеята, че депутатът от ПП-ДБ ходи в парламента в нетрезво състояние: „Ей пияницо! Пак се е напил“.

До физическа саморазправа не се стигна, тъй като гардове на НСО бяха между двете групи депутати.

Острият език не е нещо непонятно за българските депутати.

Припомняме, че словесни престрелки имаше и между депутата от „Възраждане“ Коста Стоянов и народния представител Явор Божанков.

„Недей да ме буташ. Бутна ме, блъсна ме. Кого буташ? Осмокласник ли си?“, са част от репликите, които се чуха от страна на Божанков.

„Бях нападнат от народен представител от проруската „Възраждане“ в кулоарите на НС. С викове „ей, пе*ал, ей, пе*ал“. Това не е първият подобен случай. Много са. Споделям го, за да си дадем сметка на какво са способни тези хора и какво ще се случи, ако бъдат овластени“, беше написал депутатът от ПП в публикацията си.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/