in

Пеевски размаха снимка и побесня: Имаме фалшив президент (ВИДЕО)

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

Лидерът на ДПС Делян Пеевски отново атакува словесно президента Румен Радев. Той го обяви за „фалшив президент“.

Пеевски показа снимка на Александър Нейчев, определяйки го като „касиера на мистър Кеш-Радев“. Според председателя на ДПС това е човекът, който оказва натиск върху посочената за следващ министър-председател Горица Грънчарова-Кожарева.

„Проверете кандидат-премиера има ли воля, или лично се управлява от Радев“, призова Делян Пеевски.

Председателят на ДПС каза още, че „Нейчев е тайният касиер, освен Николай Копринков, който „събира рушветите“ на Румен Радев, изнудва, влачи“.

„Имаме един фалшив президент, който в момента се опитва противоконституционно да излъчи правителство. Обявявам го пред всички български граждани! Да си свали маската! Ако иска да управлява  – да излезе на политическия терен, а не да се опитва в момента да назначи правителство, за да може да фалшифицира изборите през това лице. Повече не искам да говоря! Това е отвратително вече! Проруските проксита, които ме атакуват свършиха. Няма Москва да командва България!“, заяви председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/