in

Идва дъжд: Къде и кога. Точна прогноза

Колаж: "Нова Варна"

През първата половина от новата седмица над западната половина от страната ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, на места, главно в планинските райони в западната половина от страната и купесто-дъждовна; там ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. На повече места и по-интензивни ще са явленията във вторник.

Вятърът ще е слаб, през първите два дни от източната четвърт, в сряда – от северната. Дневните температури слабо ще се понижат. Над Източна България вероятността за валежи е малка, ще има повече слънчеви часове.

Вятърът там ще е до умерен, а температурите ще останат без съществена промяна. През следващите три дни вероятността за валежи в цялата страна намалява, възможни са само изолирани превалявания, главно в планините. В петък вятърът отново ще придобие източна компонента. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 32° и 37°.

Какво ще бъде времето в понеделник по Черноморието

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/