in

Иззеха четири автомобила на шофьори, хванати да карат наркотици

Колаж: "Нова Варна"

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : две кражби, две други криминални престъпления и три ПТП. Образувани са 16 бързи производства. Разкрити са 16 престъпления, съобщавата от обласната дирекция за Нова Варна

На 19.08 около 03.45 ч. в с. Екзарх Антимово, общ. Карнобат служители от Районно управление – Карнобат спрели за проверка лек автомобил Дачия Логан , с хасковска регистрация, управляван от 32 годишен мъж от Димитровград, като установили, че същия шофира след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

На 19.08 служители от Районно управление – Несебър извършили проверка на търговски обект, разположен в сградата на х-л Мелия Резорт в Слънчев бряг, стопанисван от 45 годишен криминално проявен мъж от Стралджа, като намерили и иззели различни продуктите, съдържащи «THC», «HHC», «HHСР» и др., както и суха тревна маса / канабис/ с общо тегло 50 гр. По случая е образувано бързо производство.

На 19.08 около 11.40 ч. на созополската улица Републиканска служители от Районно управление – Созопол спрели за проверка л.а. Ситроен С 5, с пазарджишка регистрация, управляван от 36 годишна жена от пазарджишкото село Огняново, като установили, че същата шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. Водачката отказала да даде кръв за химичен анализ и е задържана за срок до 24 часа. Автомобилът е иззет по надлежния ред. При извършено претърсване на лекия автомобил «Ситроен» са открити и иззети : суха зелена листна маса /канабис/ с тегло около 9 грама и две твърди парчета наркотично вещество / амфетамин/. По случая е образувано бързо производство.

На 19.08.т.г. около 22.20 ч. в Българово служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил Пежо 306, с бургаска регистрация, управляван от 45 годишна жена от Българово, като установили, че същата шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,43 промила. Водачката е задържана за срок до 24 часа, а автомобила е иззет по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

На 20.08.т.г. около 00.20 ч. в Ахтопол служители от Районно управление – Царево извършили проверка на л.а. Ауди А 6, с бургаска регистрация, управляван от 25 годишен мъж от с. Ново Паничарево, общ. Приморско, като установили, че същия шофира след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/