in

Двама младежи пребиха кондуктор на влак в Плевен

Колаж: "Нова Варна"

Двама младежи пребиха кондуктор на влак на ЖП гарата в Плевен. По данни на полицията извършителите са на 17 и 18 години. Тийнейджърите са били арестувани и за случая е уведомена прокуратурата.

За случилото се съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал в неделя, когато момче на 17 години и друго на 18 години нападат 35-годишния потърпевш, предаде bTV.

Кондукторът е обяснил, че е нападнат от младежите, които са го ударили в лицето и го съборили на земята. Причинена му е аркада на веждата.

Тийнейджърите са били арестувани и за случая е уведомена прокуратурата.

Припомняме, че жена беше нападната и пребита жестоко от двама 17-годишни в Перник. Случката е от събота сутрин, когато 56-годишната жена си седяла спокойно на маса пред денонощен магазин в града и пиела кафе. За съжаление пострадалата е изпаднала в кома.

На видео, заснето от охранителна камера, се вижда как докато жената стои, един младеж се приближава към нея, разговарят за кратко, след което той и приятелят му започват да я удрят.

„Сутринта в 4:40 часа тя е дошла да си вземе кафе, седнала е и един от младежите я е заговорил. Попитал я е какво прави там. Леля ми има затруднения с говора, защото е инвалид първа група. Има и прекаран инсулт. Казала е на момчетата, че пие кафе. Попитали са я: „Как ще пиеш кафе тук?”. На кадрите от записа се вижда как младежите в следващия момент си слагат качулките и започват да я бият. Ако не е била служителката в денонощния магазин, вероятно е щяло да има по-големи последствия”, заяви в ефира на Нова телевизия племенникът на пострадалата Борис Василев.

В кома е изпаднала жената, пребита от младежи в Перник: Ето какъв разговор имали преди побоя

Публикувано от Александра Камбурова