in

Пламна бийч бар по Черноморието

Снимка: Pixabay

Тази сутрин в 5 часа в МВР е бил получен сигнал за горящ бийч бар на Южния плаж в Приморско.

Към мястото са били изпратени екипи на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” и районното полицейско управление, съобщава Нова телевизия.

Заведението е затворено, няма данни за пострадали. Охранител е съобщил, че не е видял никой в близост. Гасенето продължава.

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщават и за други огнени инциденти по Черноморието:

На 24 август около 18:25 ч. в Районно управление – Карнобат е получено съобщение за горящ навес към необитаема къща в с. Мъдрино, общ. Карнобат, собственост на 69 годишен мъж от Сливен. Огънят е потушен от един противопожарен екип на РСПБЗН – Карнобат. При извършения оглед не са открити данни за умишлен палеж. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на уточняване. Работата по случая продължава.

На 24 август около 19:20 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за пожар, възникнал в масивна постройка, разположена във вилна зона „Каптажа“, собственост на 43-годишен бургазлия. Огънят е потушен екип на РСПБЗН – Бургас, като е унищожено обзавеждането на втория жилищен етаж в сградата и е обгоряла покривната конструкция. Вероятната причина за пожара е възпламенил се рутер. Работата по случая продължава.

На 25 август около 16:00 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за пожар в частен имот в с. Брястовец, разположен на ул. „Първа“ № 23, собственост на 62 годишен бургазлия – констатирано е, че най-вероятна причина за пожара е забравена включена електрическа скара в постройка (тип «беседка“). От огъня беседката изгоряла напълно, а собственика на имота пострадал, като е откаран със специализиран транспорт до клиниката по изгаряния във Варна с около 50% изгаряния. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.