in

Трагедия сполетя Марая Кери: Потвърди, че майка ѝ и сестра ѝ са починали в един и същи ден

Кадър: Youtube/Watch What Happens Live with Andy Cohen

Стана ясно, че майката и сестрата на гласовитата певицата Марая Кери са починали в един и същи ден. Това потвърди самата тя. Майката на Марая Кери Патриша и сестра ѝ Алисън починаха през уикенда. Скръбната вест е обявена в изявление на американската певица.

„Сърцето ми е разбито, че загубих майка си през изминалия уикенд“, каза Кери в понеделник. „За съжаление, при трагични обстоятелства, сестра ми загуби живота си в същия ден“, казва Марая Кери.

Певицата, носителка на Грами, каза, че се чувства благословена, че е прекарала време с майка си в седмицата преди смъртта ѝ и помоли за уединение, предава Би Би Си.

Не се съобщават повече подробности за причините за смъртта.

87-годишната Патриша е бивша оперна певица и вокален преподавател от ирландско-американски произход.

В мемоарите на Кери от 2020 г., „The Meaning of Mariah Carey“, певицата, носителка на пет награди Грами, разказва подробно за сложните си отношения с майка си, като казва, че са ѝ причинили „толкова много болка и объркване“.

55-годишната Кери заяви, че между тях е възникнала конкуренция. Професионалната ревност „идва с територията на успеха, но когато човекът е майка ви и ревността се разкрива на толкова крехка възраст, това е особено болезнено“, добави тя.

Но тя също така говори за дълбоката любов, която е изпитвала към майка си, като написа в посвещението: „На Пат, моята майка, която през всичко това, вярвам, наистина направи най-доброто, на което беше способна. Винаги ще те обичам.”

Връзката на Кери с по-голямата й сестра Алисън, 63 г., също беше сложна.

В мемоарите си тя пише, че е била отчуждена от нея и брат ѝ Морган, като казва, че е „емоционално и физически по-безопасно за мен да нямам никакъв контакт“.

Алисън съди Кери за 1,2 милиона долара след издаването на мемоарите за „огромен емоционален стрес“, наричайки го „отмъстителен“.

Бащата на певицата, Алфред, почина през 2002 г. от рак на 72-годишна възраст.

Кери е смятана за една от най-успешните певици в световен мащаб.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/