in

Хванаха мъж от Варненско да шофира дрогиран: Отказал да даде кръв и урина за химичен анализ

Колаж: "Нова Варна"

За случая съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. 31-годишният мъж от Белослав е бил спрян за проверка в Бургас. Констатирано е, че мъжът е шофирал под въздействието на амфетамин и метамфетамин.

На 26 август около 12.30 ч. на бургаската улица „Транспортна“ служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Форд Галакси“ с ямболска регистрация, управляван от 31-годишен мъж от Белослав, обл. Варна, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества (амфетамин и метамфетамин). Водачът отказал да даде кръв и урина за химичен анализ. Задържан е със заповед за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет. По случая е образувано бързо производство.

От бургаската полиция съобщават и за инцидент с автомобил с варненска регистрация:

На 26 август около 12.25 ч. на кръстовището на айтоските улици „Богориди“ и „Братя Миладинови“ л.а. „Опел Астра“, с бургаска регистрация, управляван от 71-годишен айтозлия при извършване на ляв завой, отнема предимството и допуска пътен инцидент с правомерно движещия се в съседната пътна лента мотоциклет „Пиаджо М 35“ с варненска регистрация, управляван от 30-годишен айтозлия, който с повърхностни рани в областта на долните и горни крайници, без опасност за живота, е прегледан в болница „Дева Мария“ и освободен за домашно лечение.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.