in

Морето взе още две жертви

Снимка: Pixabay

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщават за две открити тела на удавници. Двама мъже загинаха – единият на плаж в с. Лозенец, другият на плаж в Обзор.

На 27 август около 08.25 ч. в Районно управление – Царево е получено съобщение за инцидент в района на централния плаж в с. Лозенец, при който от морето пред спасителен пост № 5 е извадено тялото на 33-годишен мъж от Шумен. Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

На 27 август около 09.40 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за това, че на южния плаж в Обзор, е открито тялото на 50-годишен чешки турист, отседнал в Обзор. Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Припомняме, че и вчера от бургаската полиция съобщиха за други два случая на удавяне.

Морето взе жертви в Поморие (64-годишен мъж от село Луково) и в Царево (40-годишен габровец).

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.