in

Мъж от Варненско ограби 19-годишна украинска туристка в Слънчев бряг

Снимка: Google Street View

За случая съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Деянието е извършено на 27 август (вторник).

На 27 август около 00.18 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 19-годишна украинска туристка, отседнала в Слънчев бряг за това, че от ръцете ѝ е отнет мобилен телефон.

В резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан извършителят на деянието. Оказало се, че това е 32-годишен криминално проявен мъж от Дългопол, обл. Варна. По случая е образувано бързо производство.

От бургаската полиция съобщиха и за друг случай на ограбена украинка по Черноморието:

На 27 август около 13.00 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за грабеж на златен синджир от 57-годишна украинска гражданка, отседнала с временна закрила в Слънчев бряг, осъществен малко по-рано в района на моста над р. Хаджийска в близост до почивната база на Министерски съвет.

В резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан извършителят на деянието, който отнел синджира, чрез скъсване от врата на украинката – това е 30-годишен криминално проявен мъж от несебърското село Гюльовца, който е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.