in

Хванаха млад мъж от Варна да шофира дрогиран

Снимка: МВР

За случая съобщават от бургаската полиция. Задържаният варненец е на 24 години и е установено, че е шофирал след употреба на канабис.

На 28 август около 13.30 ч в района пред входа на к-г „Златна рибка“ служители от Районно управление – Созопол спрели за полицейска проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“ с варненска регистрация, управляван от 24-годишен мъж от Варна.

Тогава те установили, че същият шофира след употреба на наркотични вещества (канабис). Водачът е задържан, а автомобилът е иззет и запечатан по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

От бургаската полиция съобщиха и за още един случай на мъж, шофирал след употреба на наркотични вещества:

На 28 август около 21.30 ч. в кв. „Черно море“ служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. „Мазда 6“ с бургаска регистрация, управляван от 32-годишен бургазлия, като установили, че същият шофира след употреба на наркотични вещества (амфетамин).

Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. По случая е образувано бързо производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.