in

Бъдете внимателни на пътя Варна-Балчик: „Закъсали“ шофьори мамят хората

Снимка: Google Street View

Нов вид измама на пътя Варна-Балчик. Измамници се правят на закъсали шофьори. Очевидец разказва как измамниците са станали агресивни и дори са започнали да го замерят с камъни.

Мними шофьори имитират, че са закъсали на пътя, а след това искат пари или предлагат фалшиви бижута.

Измамниците са засечени на пътя Варна – Балчик. Свидетели разказват, че съмнителен автомобил, който сменя регистрационните си номера, се движи именно в този пътен участък.

„Пътувах към работата на жена ми и забелязах кола с вдигнат капак. Около нея имаше спрели други автомобили. На връщане отново я видях, но в друга посока. Беше с чешка, а после с румънска регистрация. Тръгнахме след тях, но караха много бързо и ги изгубихме. След това ги видяхме отново, бяха се преоблекли. Отбих, за да говоря с тях, но те станаха агресивни. Говореха ми на румънски, после на български език, замеряха ни с камъни. Обадихме се на 112. Не останахме доволни, много бавно се обработва информацията на спешния телефон”, разказа в ефира на Нова телевизия Христо Великов.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/