in

Легендарният китарист на Queen получи инсулт

Колаж: "Нова Варна"

Китаристът на рок групата Queen сър Браян Мей разкри, че е получил инсулт, заради което не е можел да използва ръката си.

Легендарният музикант, който е на 77 години, направи съобщението във видео, разпространено на личния му уебсайт по-рано днес.

Въпреки това, сър Брайън, който изглеждаше оживен и в добро състояние във видео блога , заяви, че все още може да свири на китара след това, което той нарече „малко здравословно хълцане“, предава Дейли мейл.

„Тук съм, за да ви донеса добри новини – добрата новина е, че мога да свиря на китара след събитията от последните няколко дни“, каза той.

Сър Брайън разкри, че инцидентът го е накарал временно да не може да използва лявата си ръка, но че е имал „много вълнуващо“ спешно пътуване с линейка до болница Frimley в Съри.

Той е похвалил служителите там, че са му дали „най-фантастичните грижи“.

„Не исках да казвам нищо по онова време, защото не исках нищо около мен, знаете ли. Наистина не искам съчувствие“, добави той.

„Моля, не правете това, защото ще входящата ми кутия ще се претрупа, а мразя това“, каза музикантът.

„Не ми е позволено да излизам, не ми е позволено да шофирам, не ми е позволено да се качвам на самолет, не ми е позволено да ускорявам пулса твърде високо… но съм добре“, допълни рокаджията, успокоявайки феновете си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sir Brian May (@brianmayforreal)

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/