in

Баща без книжка и с 2,79 промила алкохол в кръвта катастрофира у нас: Детето му пострада

Колаж: "Нова Варна"

Инцидент с пиян шофьор навръх Деня на Съединението. Катастрофата се е случила на пътя с. Драганово – Д. Оряховица, информират от полицията.

Водач с отнета книжка и след употреба на алкохол катастрофира на пътя с. Драганово – Д. Оряховица. Той е возил детето си, което при удара е получило фрактура на крака. Произшествието се е случило около 11:00 часа днес – 6 септември.

По първоначална информация са се ударили два леки автомобила. Водачът на единия е седнал зад волана с 2,79 промила алкохол и с отнето свидетелство за управление на автомобил, но придружен от своето дете, съобщава Нова телевизия.

В другата кола е пътувало четиричленно семейство. Техните деца се преглеждат, за да могат лекарите да уточнят дали имат наранявания. Участъкът е затворен. Екипи на полицията пренасочват автомобилите през с. Янтра.

От АПИ съобщиха, че е ограничено движението по пътя между Долна Оряховица – и село Драганово заради катастрофа. Те призоваха шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут: Долна Оряховица – Янтра – Поликраище – Горна Оряховица и обратно. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/