in

Доналд Тръмп: Израел е свършен, ако Камала Харис спечели президентските избори

Кадър: Youtube/Người Miền Tây/Fox News

Това заяви Доналд Тръмп по време на срещата му с дарители от Републиканската еврейска коалиция в Лас Вегас.

„Израел е свършен, ако Камала Харис спечели президентските избори през ноември“, заяви кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

По негови думи „американските евреи, които гласуват за демократите, трябва да си прегледат главите“, предаде Анадолската агенция.

„Ако те спечелят, Израел го няма. Просто запомнете това“, категоричен е бившият президент, призовавайки американските евреи да гласуват за него на предстоящите избори.

„Ако те не го направят, мисля, че ситуацията ще бъде много ужасна. Не разбирам как някой може да ги подкрепи. И го казвам постоянно: ако трябваше да ги подкрепите и сте евреин, трябва да си прегледате главата. Те са се държали много зле с вас“, каза Тръмп, визирайки администрацията на Байдън и Харис.

Тръмпотново заяви, че атаките на „Хамас” срещу Израел от 7 октомври никога нямаше да се случат, ако той беше президент на САЩ.

Бившият президент също така заяви, че може да спечели около половината от гласовете на американците от еврейски произход.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/