in

Клиент нападна таксиметров шофьор във Варна посред нощ

Снимка: Мердин Берберов, Нова Варна

От пресцентъра на варненската полиция съобщават за медия „Нова Варна“, че рецидивист е нападнал таксиметров шофьор и е отнел пари от него.

22-годишен рецидивист е задържан вчера за извършен от него грабеж, след бързи оперативни действия на полицаите от Първо РУ.

Съобщава се, че преди седмица извършителят е наел таксиметров автомобил около 02:15 часа. Подал е желания от него маршрут и след известно време е упражнил физическа сила над водача и му е отнел известна сума пари. След тези си престъпни действия е излязъл от автомобила и е изчезнал в неизвестна посока.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдение на компетентната прокуратура.

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават и за задържана водачка на лек автомобил, която се е качила зад волана след употреба на алкохол.

Вчера, около 11:50 часа, в кв. Бяла полицейски служители на Четвърто РУ, спрели за проверка 43-годишна водачка на лек автомобил.

При последвалата проверка с алкотест, се оказало че жената – софиянка, е седнала зад волана след употреба на алкохол. Пътните полицаи са ѝ издали талон за лабораторно изследване и е дала такова.

Задържана е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.