in

Огромно дърво се стовари на бул. „Приморски“ във Варна: Не се минава

Снимка: Facebook/Виждам те КАТ-ВАРНА/Dimitar Efendulov

Огромно дърво е паднало върху бул. „Приморски“ до ъгъла с ул. „Михаил Колони“ под Шишковата градина в центъра на град Варна. За това сигнализира варненец в социалната мрежа Фейсбук.

Oт там не може да се минава към момента. Екипи на „Гражданска защита“ работят по отстраняването му, за да може пътят да се отвори за автомобили.

Образувало се е и задръстване. Движението се отклонява към Шишковата градинка докато проблемът бъде решен.

Затруднен е графикът на автобусите, на които маршрутът минава оттам.

Припомняме, че страшна буря връхлетя Варна през изминалата нощ.

Наводни се районът около автогарата във Варна рано тази сутрин. Освен това на един от централните булеварди в морската столица няколко коли бяха блокирани във водата. С помощна на спасителни екип са извадени.

Наводни се и столът на училище „Любен Каравелов“ в квартал „Аспарухово“. Отводнява се подлезът на спирка „Почивка“, където жена е била блокирана в автомобила си.

Районът на зеленчуковата борса във Варна също е наводнен. Поройният дъжд е предизвикал хаос, разпилени са продукция и отпадъци, предава Радио Варна.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/