in

Кола прелетя и се заби на метри от жилищен блок във Велико Търново

Колаж: "Нова Варна"

Зрелищна катастрофа се е случила във Велико Търново и като по чудо няма пострадали. Автомобил е прелетял по стръмна улица заради отказали спирачки и се е забил на метри от жилищен блок и търговски обект в града.

Около 11:00 часа днес лекият автомобил буквално прелетял с висока скорост по стръмна улица от сградата на КАТ към ул. „България“.

Свидетели разказаха, че колата първо навлязла в насрещното движение, след това пресякла тревните площи, минала през тротоара и паднала до жилищна кооперация с търговски обекти. Водачът е изпробван за алкохол, тестът с дрегер е отрицателен.

„Аз скочих веднага и видях колата в това състояние. Шофьорът излезе човека, жив“, коментира пред бТВ Красимира Василева, свидетел.

„Пътувайки по бул. „Краков“, спирам точно тук, където е ПТП-то. Точно в този миг се чува страшен удар. Автомобил, слизащ от улицата, където е КАТ, се удря в бордюра, минава през градинката и на 25-30 см през моя автомобил. За щастие водачът е в добро състояние, слезе сам, имаше удър по главата, но е в добро състояние и каза, че са отказали спирачките“, разказва Красимир Пушкаров, също свидетел на инцидента.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/