in

Протестиращи ще блокират улица във Варна утре

Снимка: БСП Варна

Жители на „Пчелина“ излизат на протест заради липсата на пътна инфраструктура. Ето какво съобщават за медия „Нова Варна“ протестиращите:

„За неизпълнените обещания и изчерпаното ни търпение, ние, жителите на „Пчелина“, обявяваме протестни действия чрез блокада на ул. „Прилеп“ в района на надписа „Пчелина“ на 13.09.2024 г. (петък) от 8:00 ч.

Причината за протеста е липсата на пътна инфраструктура, което прави труден достъпа до собствените ни домове. Многократно се удължаваше срока от страна на строителите и общинската администрация, за възстановяване на първоначалното състояние на улиците след приключване на ремонтните дейности за изграждане на канализация, като последно зададения бе 6 септември и отново не е спазен.

Учтиво и настоятелно каним кмета на града, г-н Коцев и длъжностни лица от строителната фирма изпълнител да разговаряме на „терен“ за проблемите на С.О. Пчелина.

Предварително се извиняваме на жителите и гостите на града за причиненото неудобство“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.