in

Жители на „Пчелина“ излязоха на протест: Блокираха движението по варненска улица

Снимка: З. В.

Днес жители на „Пчелина“ излязоха на протест заради липсата на пътна инфраструктура. Тази сутрин те блокираха движението по варненската ул. „Прилеп“ в района на надписа „Пчелина“

Причината за протеста е липсата на пътна инфраструктура, което прави труден достъпа на хората до собствените им домове.

„Многократно се удължаваше срока от страна на строителите и общинската администрация, за възстановяване на първоначалното състояние на улиците след приключване на ремонтните дейности за изграждане на канализация, като последно зададения бе 6 септември и отново не е спазен“, съобщават организаторите.

Някои от табелите, които държаха протестиращите гласяха „За нормален път“, „Нормална инфраструктура“, „Сметосъбиране“ и „Искаме контрол и качество на ремонта“.

Снимка: З. В.

Протестиращите предварително поканиха кмета и длъжностни лица от строителната фирма изпълнител, за да разговарят с тях на „терен“ за проблемите на С.О. Пчелина.

Организаторите предварително се извиниха на жителите и гостите на града за причиненото неудобство.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/