in

Мъж отмъкна кутия с дарения от супермаркет във Варна

Колаж: "Нова Варна"

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават за медия „Нова Варна“, че по случая е задържан мъж на 37 години

Криминално проявен и осъждан е в ареста на Първо РУ. Преди дни полицаите са образували досъдебно производство за извършена кражба на кутия с дарения от супермаркет. Бързата реакция на униформените довела до установяването и залавянето на 37-годишния мъж, вчера. За случая е уведомена прокуратурата.

От варненската полиция съобщават и за два случая, свързани с наркотици:

Mъж 30-годишна възраст e задържан в ареста на Трето РУ за срок до денонощие У него служителите на реда открили наркотично вещество – метамфетамин, според заключението на експертната справка. По случая е  образувано бързо производство и е докладвано на прокуратурата.

Наличие на метамфетамин е отчел полевия тест, направен на 20-годишен жител на с. Житница. Инспекцията, направена вчера около полунощ, показала наличието на високорисковото наркотично вещество в пробата и била основанието на полицаите на РУ-Девня да го задържат за срок до 24 часа и да образуват досъдебно производство спрямо него.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.