in

Свърши ли хубавото време. Вижте какво се задава

Снимка: "Нова Варна"

През следващите дни облачността ще е по-често значителна, ще има и валежи от дъжд, предимно слаби. На по-малко места ще превали във вторник и четвъртък, тогава ще има и по-значителни разкъсвания и временни намаления на облачността.

В неделя вятърът ще отслабне, в по-голямата част от страната ще остане от северозапад, в Източна България временно ще се ориентира от север-североизток. През първите дни от новата седмица вятърът ще е слаб, в понеделник – от северозапад, във вторник – от север, а от сряда до края на периода – от североизток; сутрин в Западна България ще стихва и на места в низините и котловините ще бъде мъгливо.

Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, по-високи по Черноморието, а максималните ще са най-ниски в неделя – между 16° и 21°, през следващите дни бавно ще се повишават и в петък ще са между 23° и 28°.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/