in

Изви се огромно задръстване на пътя Златни пясъци-Варна

Кадри: Facebook/Виждам те КАТ-ВАРНА/Krasimir Kunev

Огромна задръстване се образува по пътя Златни пясъци-Варна днес. Колоната започва от „Св. св. Константин и Елена“ и приключва до бившия „Пикадили парк“, информират очевидци в социалните мрежи.

„Благодарение на светофара това се получава… заради 50 човека ще страдат 5000“, пише потребител във Фейсбук.

„След като Варна постоянно се разширява жилищно след Почивка (вече и след Златните, и след Виница) е добре да се помисли за решение как живеещите там да стигат в града, не архитектите и проектантите на общината да се занимават с намиране на вратички как да се застроява и на места, на които не е трябвало!“, допълва варненка.

„С това безумно, изключително непрофесионално и насочено само към печалба строителство, какво очаквате??? Варна ще става АД по отношение на автомобилите! Представяте ли си във всички апартаменти на Зл. пясъци и Дружба да има постоянно живущи? А пътя…. само един!!“, пише друг варненец.

„И горе на Виница не е по-различно“, сигнализира друг мъж.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/