in

Бургазлия си извика компаньонки, но не очакваше това, което му се случи

Снимка: Pixabay

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщават, че жени, представили се за компаньонки, са обрали бургазлия. Той е разбрал това едва след като двете са си тръгнали от апартамента му.

Две криминално проявени бургазлийки на 29 и 38-годишна възраст са задържани от полицията, след като са обрали дома на мъжа, посочват от полицията.

37-годишният мъж си повикал компаньонки. Те пристигнали в дома му около 02:00 часа и си тръгнали в 07:30 часа сутринта, а малко по-късно техният клиент установил, че от дома му е извършена кражба на сумата от 50 лева, чифт златни обеци с тегло около 3 грама, преса за коса, сешоар, маркови слънчеви очила и други вещи.

Всичко откраднато е на обща стойност около 2000 лева. Двете бургазлийки са направили пълни самопризнания и са върнали част от откраднатите вещи, съобщават от полицията в Бургас.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/