in

Моторист помете двама души в София и избяга

Снимка: Pixabay

Моторист удари двама души на столичния булевард „Сливница“, след което избяга от местопроизшествието. Има един пострадал, който е в болница.

Инцидентът се е случил минути преди 15.00 часа. Моторист е ударил двама пешеходци, които са слезли от автобус на градския транспорт, предава БНТ.

Един от пострадалите е откаран с линейка към болнично заведение.

Мотористът се издирва. Полицията разполага с номера на мотора му.

Инцидент с друг мотоциклетист се случи и вчера в Шумен. Припомняме, че мотоциклетист на 20 години от Шумен пострада тежко при ПТП вчера следобед. Младият мъж загубил контрол над управлявания от него мотоциклет, излязъл вляво от пътното платно и се ударил в дърво. Той е бил откаран за преглед в шуменската болница, където е било установено, че има множество фрактури. Счупени са му четири ребра, има контузия на бял дроб и фрактура на лопатка на лява ръка, след което е настанен за лечение, с опасност за живота.

Преди няколко ди пък, непълнолетно момче загина при пътен инцидент с мотоциклет. Катастрофата се бе случила на пътя между велинградското село Кръстава и съседна махала. 14-годишно момче от село Всемирци управлявало нерегистриран мотоциклет КТМ по шосето, когато загубило управление над возилото. Мотоциклетът напуснал пътното платно и се озовал в крайпътно дере. В резултат на това на място е починал непълнолетният му водач.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/