in

Заляха сина на Маги Халваджиян с негативни коментари след изказването му за Джокович

Колаж: "Нова Варна"

Синът на режисьора Магърдич Халваджиян – Бедрос стана обект на редица гневни коментири, след като в своя Фейсбук публикация поздрави диджей Мартен Роберто, за това че не е изпълнил молбата на Новак Джокович да пусне песента „Луда по тебе“ на Камелия след шоу мача срещу Григор Димитров вчера

Много Фейсбук потребители се застъпиха за сръбската суперзвезда на тениса и конфронтираха Бедрос Халваджиян.

Ето и някои от коментарите под публикацията на Бебо:

„Тъпотата ти след ваксината ли дойде или така си се родил?“

„Ех, нещо което се нарича „бебо“ на 40 години и работи за баща си, не постигнал сам нищо в живота си, коментира човек, който е номер 1 в света“.

Гений в това, което прави, може да се забавлява както си иска! Кой сте Вие, че да съдите?!Сърбин от Белград в чиято кръв и душа е Балканската музика (песента е на Лепа Брена) с Рахманинов ли да забива? Или може би великият световно Неизвестен диджей трябваше да му пусне Стоян Михалев!

Най-великия тенисист за всички времена, а ти кой беше?

Прощавайте, Bebo Halvadjian, не сте ли оператор в предаването на баща си, което вече 10 години успешно промотира чалгата в прайм тайма?

Благодарение на мазната чалга, предаването на баща ти оцелява последните сезони…

Тъй нареченият DJ Мартен Роберто за негово съжаление се казва Мартин Лепоев и е от Павликени, където никога не е чувал чалга и е откърмен с Вагнер и Чайковски!

Жалко за теб, „БЕБО“. Язък че Баща ти е уважаван човек в България. За жалост в кариерата е блестящ, но със синковеца не му се е получило очевидно.

Днес диджей Мартен също коментира отказа си да пусне песента „Луда по тебе“, по молба на Джокович:

„Мисля, че отместваме акцента от това, което се случи вчера. Състоя се едно изключително спортно събитие с двама невероятни атлети. Това беше спортен празник, а не музикално събитие. Имаме нужда от такива мероприятия, които събират хората, карат ги да са по-добри и показват, че трябва да намериш това, което те прави щастлив и да вложиш много любов и работа, за да станеш изключително добър“, сподели Мартен в ефира на „Радио София“.

„Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката – това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време. Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат“, каза още той.

Джокович благодари и каза „чао“ на България

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/