in

Кръв потече от ушите и носовете на пътници по време на полет над САЩ

Снимка: Pixabay

Пътници от полет на Delta Air Lines се възстановяват след проблем с херметизацията по време на полет от американските градове Солт Лейк Сити – в щата Юта, до Портланд – в Орегон.

Някои пътници на борда на скорошен полет на Delta Air Lines съобщиха, че са имали кървене от тъпанчетата и носовете, както и главоболие. Това е станало причина за разследване от Федералната авиационна администрация (FAA), съобщава NewsWeek.

През уикенда полет на Delta, пътуващ от Солт Лейк Сити, Юта, до Портланд, Орегон, беше принуден да прибегне към аварийно кацане поради проблеми с налягането в кабината.

„Екипажът на полет 1203 на Delta Air Lines, Boeing 737-900, се върна на международното летище в Солт Лейк Сити, след като съобщи за възможен проблем с налягането. Полетът кацна без инцидент около 8:30 сутринта местно време в неделя, 15 септември, 2024 г.“, се казва в изявление на FAA.

„Първоначалната дестинация на полета беше международното летище Портланд в Орегон. FAA ще разследва. Моля, свържете се с авиокомпанията за повече подробности“, се допълва в изявлението.

Докато разговаряха с новинарската станция в Солт Лейк Сити KSL, няколко пътници съобщиха за здравословни проблеми, включително кървене от носа и ушите.

„Погледнах към съпруга си и той държеше двете си ръце на ушите си. Някак се наведе напред“, каза пътничката Карин Алън пред KSL.

„Погледнах около един ред зад мен, от другата страна на пътеката, и имаше един господин, който очевидно имаше много лошо кървене от носа и хората се опитваха да му помогнат“, казва Яси Пърсър, друг пътник в самолета.

„Хванах ухото си и дръпнах ръката си назад и имаше кръв по нея“, каза Пърсър пред KSL.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/