in

Мъж е с опасност за живота, след като се би със свой роднина в Казанлъшко

Колаж: "Нова Варна"

На 21 септември в 21:55ч., в РУ-Казанлък е получено съобщение за сбиване в казанлъшкото с. Ръжена, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Стара Загора.

На място незабавно е изпратен полицейски екип. Установено е, че след възникнал скандал, прераснал в сбиване между двама мъже – родственици на 51 и 22 години, двамата са си нанесли удари.

Те са получили различни наранявания. На двамата мъже е оказана медицинска помощ, като по-възрастният е бил освободен без опасност за живота, а по-младият е отказал да бъде настанен за наблюдение в болнично заведение и е освободен с опасност за живота.

В РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.128, ал.2 вр. ал.1 от НК.

На 23 септември пък, в 00:26ч., на тел.112, в РУ-Казанлък е получено съобщение от 27-годишен мъж, че на същата дата, около 00:15 ч., след като е бил заплашен са му отнети пари.

На място незабавно е изпратен полицейски екип. Пред тях потърпевшият заявил, че докато стоял в лекия си автомобил, паркиран в гр.Мъглиж, след употреба на сила и заплаха от три непознати лица, са му отнели 730 лв. Образувано е досъдебно производство по чл.198, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.